Saltar al contenido
Buscar:
Toggle Navigation
Facultad
¿Quiénes Somos?
Departamentos
Economía Agraria
Horticultura
Producción Agrícola
Académicos/as
Profesionales Administrativos
Agronomía
Admisión
Carrera
Becas y Beneficios
Vinculación
Vida Universitaria
Postgrado
Doctorado
Magíster
Centros y Laboratorios
Centros
Laboratorios
Investigación
Publicaciones
Proyectos
Buscar:
Publicaciones
Roboan
2024-09-12T20:57:44+00:00
Publicaciones
Año:
Año
Start typing a search query
Año
Académicos/as:
Académicos/as
Start typing a search query
Académicos/as
Departamento:
Departamento
Start typing a search query
Departamento
Clear filters
Print
Excel
PDF
Mostrar
10
1
5
10
25
50
100
All
1
5
10
25
50
100
All
registros
Buscar:
Año
Autores
Título
Revista
Link
2024
Klerkx, L. & Villalobos, P.
Agrifoodtech Start-Ups as Drivers of Innovation for Food Systems Transformation: Synthesis and Research Agenda.
Available at SSRN.
Ver
2024
R Jara-Rojas, C Echeverría, R Fuentes, F Fuentes.
Agricultural Dynamics in Chile: Integrating Satellite Imagery, Agroclimatic Data, and Spatial Analysis for Sustainable Food Production.
2023 IEEE CHILEAN Conference on Electrical, Electronics Engineering.
Ver
2024
Rebolledo, P.; Carrasco, G.; Moggia, C.; Gajardo, P.; Sant’Ana, G.R.; Fuentes-Peñailillo, F.; Urrestarazu, M.; Vendruscolo, E.P.
Assessment of Vegetable Species for Microgreen Production in Unheated Greenhouses: Yield, Nutritional Composition, and Sensory Perception.
Plants 2024, 13, 2787.
Ver
2024
Carrasco, G.*; Fuentes-Peñailillo, F.*; Manríquez, P.; Rebolledo, P.; Vega, R.; Gutter, K.; Urrestarazu, M.
Enhancing Leafy Green's Production: Nutrient Film Technique Systems and Automation in Container-Based Vertical Farming.
Agronomy 2024,14,1932
Ver
2024
Fuentes-Peñailillo*, F.; Gutter, K.; Vega, R.; Silva, G. Carrasco*.
New Generation Sustainable Technologies for Soilless Vegetable Production.
Horticulturae 2024, 10, 49.
Ver
2024
U Doll, L Soto-Cerda, J Rebolledo, F Peña, C Valdés-Reyes, C Acuña, M Cabrera.
Los bosques de quebrada de la costa maulina: evaluación espacial y vegetacional en un contexto de impactos antrópicos.
Bosque. 45(1): 125-138.
Ver
2024
Pino-Ramos, L.L.; Gómez-Plaza, E.; Olate-Olave, V.R.; Laurie, V.F.; & A.B. Bautista-Ortín
Protein extracts from amaranth and quinoa as novel fining agents for red wines.
Food Chemistry 448, 139055.
Ver
2024
Gamboa, M.j.; Ortega-Farias, S.; de la Fuente, D.; Fuentes-Peñailillo, F.; Vargas, S.; & V.F. Laurie.
Grape ripening and phenolic content monitoring in Cabernet Sauvignon under regulated deficit irrigation using spectral reflectance indices.
Scientia Horticulturae 328, 112920.
Ver
2024
Yuri, J.A., Simeone, D., Fuentes, M., Sepúlveda, Á., Palma, M., Moya, M. & Sánchez-Contreras, J.
Reduced Root Volume at Establishment, Canopy Growth and Fruit Production in ‘Lapins’/‘Colt’ and ‘Regina’/‘Gisela 12’ Sweet Cherry Trees.
Horticulturae. 10, 579.
Ver
2024
Márquez K, Arriagada O, Pérez-Díaz R, Cabeza RA, Plaza A, Arévalo B, Meisel LA, Ojeda D, Silva H, Schwember AR, Fuentes C, Flores M, Carrasco B.
Nutritional Characterization of Chilean Landraces of Common Bean.
Plants 13: 817.
Ver
Año
Mostrando registros del 1 al 10 de un total de 284 registros
Primero
Anterior
1
2
3
4
5
…
29
Siguiente
Último
Page load link
Ir a Arriba